PEČU NA TO!

Kafe a dort. Zaručená klasika, která funguje. Na splíny, nebo jako životabudič. Nebo jen tak pro lepší den. A víte, odkud jsou naše dorty?

Možná už mnozí z vás ví, že do party Monogramu přibude brzy nový člen. Než se zaučí do provozu, bude to trvat asi tak 15 let (nikdy bych nezákonně nezaměstnal vlastní dítě :-D ). Až do nedávna jsme pro vás většinu dezertů a sladkostí pekli sami, tedy především moje žena:) a docela nás to i bavilo. Nicméně čas kvapí a fyzické schopnosti maminek v devátém měsíci ubývají a mnozí říkají, že až se malý pán narodí, bude prý na pečení ještě méně času. Asi na tom něco bude:) No a proto jsme se začali poohlížet po někom, kdo nám vytrhne trn z paty. Chtěli jsme, aby vás koláče zaujaly a taky hlavně dobře chutnaly. No a když jsme přemýšleli, kdo je v Brně nejvyhlášenější, tak se to začalo krystalizovat.

https://www.monogramespressobar.cz/media/img-0321-001.jpg
https://www.monogramespressobar.cz/media/img-0323.jpg

Takže teď u nás budete moci najít některé dorty od vyhlášených Sorry, pečeme jinak. A aby toho nebylo málo, poprosil jsem Vendy z Cukru (co rozhodně není z cukru) a ta přikývla, že občas taky ráda něco upeče. A z toho máme obrovskou radost, protože Vendy dobře znám a vím, jak si na dobrém dortu potrpí. A s jakou pečlivostí je dělá.  

A na trubičky alias kremrole jste už narazili? Ne? Cože? Hostěradické trubičky od pana Krábka jsou vyhlášené široko daleko, tak se na ně můžete v Monogramu jednou za 14dní těšit. Jsou křehké a rozplývají se na jazyku.

Takže když to shrnu, máte se na co těšit. :) A zapomeňte na nějaké plavky v létě. Kupte si je raději o pár čísel větší, protože tyhle koláče si nebudete chtít nechat ujít:)

(S)mějte se !